Reclamefotografie

Reclamefotografie is een aparte vorm van fotografie waarbij het esthetische met het commerciële wordt verbonden. Beeld is een essentieel onderdeel van reclame. Het versterkt de tekstuele boodschap en het beeld zorgt er ook voor dat de blik blijft hangen. De foto moet het product zo goed mogelijk onder de aandacht brengen bij de doelgroep. Elk bedrijf kan gebruik maken van reclamefotografie, klein en groot, profit en non-profit en welke sector dan ook. Kwalitatieve reclamefoto’s die bij het product en de boodschap passen. Originaliteit, duidelijkheid en positiviteit zijn daarin belangrijk.

Aandacht trekken en vasthouden

Gerard Helt is gespecialiseerd in reclamefotografie. Hij weet als geen ander te behagen en te emotioneren met zijn foto’s. Zijn foto’s trekken de aandacht en houden deze vast. Essentiële eigenschappen in reclamefotografie. In de huidige tijd worden consumenten de hele dag blootgesteld aan verschillende prikkels, waarvan het meeste visueel. Social media, televisie, advertenties, billboards, internet, het gaat de hele dag door. Voor u als bedrijf is het belangrijk dat juist uw product en uw boodschap doorkomt en wordt gezien door de doelgroep. Met reclamefotografie zorgt u dat u gezien wordt.

Fotografie Gerard Helt-Reclame Volvo Group Trucks Nederland

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over reclamefotografie? Neem dan contact met mij op. Ik beantwoord graag als uw vragen en maak desgewenst een afspraak met u om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Ik heb heb meer dan 30 jaar ervaring als reclamefotograaf en voor kleine en grote bedrijven gefotografeerd. Op de website kunt u mijn portfolio bekijken.  
Gerard Helt Fotografie is gevestigd in Utrecht. Fotografie vindt plaats op locatie of in zijn volledig uitgeruste studio aan de rand van het centrum.