Portretfotograaf in Utrecht

Voor mooie aansprekende portretfoto’s kunt u terecht bij Gerard Helt, portretfotograaf in Utrecht.

Zo voordelig mogelijk afbeelden

Met ruim 35 jaar ervaring als portretfotograaf in Utrecht weet hij niet alleen een technisch goede foto te maken maar is hij ook in staat om mensen op hun gemak te stellen en tips en aanwijzingen te geven voor poses, kleding, kapsel en make-up. Vanuit de juiste hoek  gefotografeerd en met de juiste belichting wordt u zo voordelig mogelijk afgebeeld. Ook mensen die het hardst roepen dat ze nooit goed op foto’s staan, worden aangenaam verrast door de foto’s van deze portretfotograaf uit Utrecht.

Zakelijke portretfotografie

Portretfotografie is niet alleen voor particulieren. Het stelt ook bedrijven in staat om hun directie en werknemers voor te stellen aan hun klanten. Bijvoorbeeld met een smoelenboek op de website. Door middel van deze foto’s wordt ook een beeld over het bedrijf geschetst. U wilt professionaliteit uitstralen en toegankelijk en betrouwbaar overkomen. Als ervaren portretfotograaf in Utrecht luister ik niet alleen naar uw wensen maar houd ik ook rekening met de visie en missie van uw bedrijf. Ik kan bij u op locatie komen en ter plekke een studio opbouwen. Ook buiten fotograferen behoort tot de mogelijkheden. Na een dagje fotograferen is uw smoelenboek voorzien van recente professionele portretfoto’s.

Wilt u meer informatie portretfotografie of wilt u een offerte opvragen? Neem dan contact met mij op. U kunt mij telefonisch of via email bereiken of u kunt uw bericht achterlaten via het contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.