Over Ons

Welke dienst u ook verkoopt, welke artikel u verhandelt, u kunt niet meer zonder een goede presentatie. Mensen, die uw markt vormen, worden dagelijks bestormd met prikkels via alle mogelijke media (sociale media, facebook, etalages, posters, kranten, tijdschriften, films en televisie). Alle kanalen die beschikbaar zijn hebben hun sluizen wijd open. Uit de geweldige beeldgolf moet uw product of dienst helder naar voren komen. Uw prospect moet moeiteloos de aantrekkelijkheid van uw aanbod herkennen en in actie komen om dat aanbod te verwerven.

Fotografie is de basis van de communicatie tussen mensen.

Goede fotografie brengt de mensen in actie. Gerard Helt fotografeert voor grote en kleine bedrijven. Die gaan niet over een nacht ijs. Die kopen niet alleen foto-/beeldmateriaal, die kopen ervaring van de professionele fotograaf.

Wij zijn een allround fotostudio die in staat is om uw diensten en producten met een hoge attentiewaarde te visualiseren.  De opdrachten worden zowel in de studio als op locatie uitgevoerd. Gevestigd nabij het centrum van Utrecht en beschikt over voldoende vrije parkeerruimte.

Alles waardoor Gerard gefascineerd raakt kan hij mooi fotograferen, zowel portret fotografie, fashion fotografie , architectuur fotografie, culinair fotografie, industrieel fotografie, reclame fotografie, juwelen fotografie en glamour fotografie. En niet te vergeten fotografie van producten voor de webshop, LinkIn. Door iedere setting goed te regisseren, creativiteit en goed gebruik van licht en ruimte wordt een hoogstaand eindproduct bereikt

Fotograferen is schrijven met licht en emotie.

De foto´s die we maken moeten een oog strelende ‘eye catch’ hebben of het nu gaat om een portret of product voor boeken, brochures, websites, beurzen en vele andere media. Het moet meer zijn dan zomaar een afbeelding!