Fotograaf in Utrecht

Bent u op zoek naar een fotograaf in Utrecht? Dan bent u bij Gerard Helt fotografie aan het juiste adres. Gerard Helt is al ruim 35 jaar de fotograaf voor bedrijven en particulieren in Utrecht.

Aandacht vangen en vasthouden

Met al zijn kennis en ervaring kan Gerard als geen ander de aandacht vasthouden met zijn beelden. Ook in de huidige tijd waarin we bestookt worden met allerlei beelden en prikkels via social media, internet, billboards, televisie, advertenties etc vallen zijn beelden op. Ze vallen op, behagen en emotioneren. Deze eigenschappen komen tot hun recht in de verschillende disciplines waarin hij zich als fotograaf in Utrecht begeeft.

 

Portretfotografie

Particulieren kunnen bij Gerard Helt terecht voor portretten. Foto’s van momenten die u voor altijd wilt laten vastleggen. Met uw geliefde, gezin of familie, van uw kinderen, uw ouders of van uw zwangere buik. Of gewoon van uzelf omdat u dat leuk vindt. Allemaal onderwerpen die zich uitstekend lenen voor de aansprekende fotografie van Gerard Helt.

Naast zakelijke en particuliere portretfotografie kunt u bij Gerard Helt, fotograaf in Utrecht. terecht voor reclamefotografie, culinaire, industriële en landschapsfotografie. Gerard fotografeert zowel op buiten, op locatie als in zijn eigen studio in Utrecht. De studio is gevestigd aan de Nachtegaalstraat aan de rand van het centrum, achter de Stadsschouwburg. De studio beschikt over voldoende eigen privé parkeerplekken.

Wilt u een afspraak maken met Gerard Helt? Vul dan het contactformulier op de website in of neem telefonisch of via e-mail contact met hem op. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust, we beantwoorden ze graag.