Fotoshoot in Utrecht

Uw mooiste momenten vastleggen kan met een fotoshoot in Utrecht door Gerard Helt Fotografie.

De juiste snaar raken

Gerard Helt is een echt mensen-mens. Hij weet met zijn foto’s de juiste snaar te raken maar hij is ook heel goed in staat om u op uw gemak te stellen. Ook op meer kwetsbare momenten zoals tijdens een zwangerschapsfotoshoot in Utrecht. Een zwangerschap kenmerkt zich door een bijzondere periode. Door middel van zwangerschapsfotografie kunt u deze periode vast laten leggen als blijvende herinnering.

Fotoshoot Utrecht

Bij u thuis, buiten of in de studio

Wilt u een fotoshoot in Utrecht met uw geliefde, gezin of familie? Dat kan natuurlijk ook. Gerard Helt Fotografie biedt u hiervoor een aantal mogelijkheden. Zo kan ik bij u thuis komen om foto’s te maken in uw eigen omgeving. Een andere mogelijkheid is buiten op een mooie locatie. Misschien heeft u zelf een voorkeur maar anders weet ik genoeg mooie en fotogenieke plekken te vinden. Het is ook mogelijk om de fotoshoot in de studio in Utrecht te laten plaatsvinden. De studio is gevestigd aan de rand van het Utrechtse centrum, vlak achter de Stadsschouwburg met voldoende eigen parkeerplekken.

Opvragen

Wilt u meer informatie over Gerard Helt Fotografie of wilt u een offerte opvragen? Neem dan contact met me op. Ik beantwoord graag al uw vragen. U kunt contact telefonisch contact met me opnemen of een mailtje sturen. Het is ook mogelijk om een bericht achter te laten in het contactformulier. Ik kom hier dan zo spoedig mogelijk bij u op terug.